Afvalwaterzuivering

Wazutec Watertreatment is gespecialiseerd in afvalwaterzuivering. Wij ontwerpen, bouwen en installeren afvalwaterzuiveringen, maar ook voor onderhoud aan bestaande installaties (waterzuiveringsinstallatie) en levering van installatie onderdelen bent u bij Wazutec aan het juiste adres. Met ruim 30 jaar praktijkervaring in verschillende industrieën voorzien wij u graag van advies op maat op het gebied van afvalwaterbehandeling. Dit alles doen wij niet alleen in Nederland, maar wereldwijd.

 

Het belang van afvalwaterzuivering

Afvalwaterzuivering is een van de belangrijkste werkzaamheden van Wazutec. Het is iets waar we goed in zijn, wat we met passie doen en waar we andere mensen graag enthousiast voor maken. Met name in de (zware) industrie is het van groot belang dat water op een goede en grondige manier wordt gereinigd. Allereerst omdat water gezuiverd moet worden voordat het hergebruikt of geloosd mag worden, maar we vinden het ook belangrijk om een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van onze planeet. Zo voorkomen we dat schadelijke afvalstoffen in de natuur of het drinkwater belanden.

 

Afvalwaterbehandeling: Gezuiverd en schoon drinkwater voor iedereen

Een andere belangrijke drijfveer is een oplossing bieden aan het grote gebrek aan schoon drinkwater. In Nederland is schoon drinkwater heel vanzelfsprekend, maar niet overal ter wereld heeft iedereen toegang tot veilig drinkwater. Daarom zijn we ook in het buitenland actief op het gebied van afvalwaterzuivering en hopen we ons steentje bij te dragen aan het beschikbaar stellen van gezuiverd en schoon water voor iedereen.

 

Afvalwaterzuivering op maat

Bij Wazutec zijn we gespecialiseerd in het behandelen van afvalwater uit de industrie (industriële afvalwaterzuivering). Dit water bevat vaak zware vervuilingen die wij op een verantwoorde en kostenbesparende manier uit het water verwijderen. Op die manier wordt schadelijk afvalwater op een duurzame manier hergebruikt. Bij Wazutec hebben we kennis in huis om afvalwater van vrijwel iedere industrie te behandelen. Zo maken we gebruik van bijvoorbeeld membraanfiltratieionenwisselaars of Elflox, maar net wat het beste bij het bedrijf past.  Samen kijken we naar een goede en doeltreffende behandelmethode die wij vervolgens helemaal uitrollen.Naast afvalwaterzuivering houdt Wazutec zich ook bezig met het reinigen van rioolwater en oppervlaktewater. Chemicaliën en andere afvalstoffen worden uit het water verwijderd voor hergebruik van proceswater of nieuw drinkwater.

 

ELFLOX®

Ons doel is om gezuiverd en veilig water van uitstekende kwaliteit te leveren. Hierin maakt Wazutec niet alleen gebruik van bestaande technieken, maar bedenken en ontwikkelen we ook eigen behandelmethoden. ELFLOX® is hier een mooi voorbeeld van. Deze techniek voor afvalwaterbehandeling is door Wazutec zelf ontwikkeld en wordt op dit moment gebruikt bij verschillende industrieën , afvalverwerkers en bij projecten in het buitenland. Met ELFLOX® wordt op een goedkope en doeltreffende manier rioolwater, industrieel afvalwater en oppervlaktewater gereinigd.

 

De mogelijkheden betreft afvalwaterzuivering voor uw bedrijf

Benieuwd naar de beste oplossing op het gebied van afvalwaterbehandeling voor uw bedrijf? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden betreft afvalwaterzuivering. Maak een afspraak met één van onze experts op het gebied van afvalwaterzuivering.